9.1.2009

Merikarhun keittiössä "uusi" puuhella

Olen löytänyt uuden rakkauden nimeltään Teknos Kolibri koristepinnoite. Tämä on mahtava tuote! Tuunasin alemmassa kuvassa olevan fimosta aikaisemmin väsäämäni puuhellan nyt ihan uuteen uskoon sen avulla. Tein taustan ja levennykset pahvista, joiden palat liimasin kuumaliimalla yhteen. Sen jälkeen vain pinnoitetta päälle, pensselillä mieleinen jälki ja tässä tulos. Rautalangasta väänsin sitten oheistuotteita ja liimailin paikoilleen.:)

Tämä kuva on aikaisemmasta blogistani, siitä tuo signeeraus tuossa.:D Mutta hieman osviittaa uusille katsojille millainen tuo alunperin oli.



Tällaista sitten voi tehdä myöskin tuolla koristepinnoitteella. Tässä on Merikarhun talon seinää jonka sain nyt rapatun näköiseksi kuten halusinkin! Tämä siis on ihan pensselillä levitettävää ja hienosti kovettuu sitten kuin aidoksi rappaukseksi. Tuon rappauksen ulkonäön pystyy täysin itse päättämään. Eli karkeuden. Riippuu vain millä tavalla tuon levityksen jälkeen pinnoitteen käsittelee. Minä töpöttelin ihan vain pensselillä niin kauan, että tulos miellytti silmää.

Tässä kuvaa keskeneräisestä seinästä. Eli Merikarhun olohuoneen takan seinä. Senkin halusin rapata, koska eihän nyt takka tapettiseinästä puske. Tähän tulee vielä reunat jollakin muulla niin, että saan hieman aidomman vaikutelman takkaseinästä. Musta viiva takan yläpuolella on pahvista ja rautalangasta tehty häkäpelti.

1 kommentti:

  1. MITÄ tekisin pojallesi JOS hän rikkoisi nukkekodin sisustuksen tai osan siitä?
    Aivan ihana uuni.

    VastaaPoista