24.1.2009

Puutarhaunelma

Aloitin jo miltei vuosi sitten pienoishuoneprojektin joka on kestänyt pitkän aikaa, mutta nyt vihdoinkin rupeaa näyttämään hieman valoisammalta valmistumisen suhteen.
Oikeastan huone on tehty neljähyllyiseen kaappiin, josta siis ylin on nyt käytössä ja muihin vasta huoneet suunnitteilla.

Tässä sitä valmista sitten on. Talon seinä on rapattu jo aijemmin mainitsemallani koristetasoitteella. Ikkunanpuitteet jäätelötikuista, asunnon sisäkuva leikattu lehdestä ja verhot koristenauhasta. Harava, ämpäri ja kastelukannu tiimarista. Kukkaruukku linnuilla ostettu kirpparilta ja tuunattu kolibrilla röpöiseksi.
Huvimaja on vanha tuikkulyhty josta on poistettu koristelasit.

Kukkaruukku on tiimarin valikoimaa ja maalattu valkoiseksi. Vihannekset fimoa, kuten myös ruukussa olevat ruusut. Koristekivet myöskin muotoiltu fimon efektimassalla. Multa kahvinporoja.
Huvimajan lattiakiveys fimoa, aidanpätkä jäätelötikkuja, pihatie koristekiveä joka on liimattu paikoilleen. Tuulimylly kirpparilöytö jonka maalasin ja tuunasin mieleisekseni. Vihanneskori jäätelötikuista.

Ja tässä tämä kokonaisuutena nyt sitten. Pientä hiemista on toki vielä. Oikeanpuoleinen seinä kaipaa jotain aidompaa tuntua kuin ruskea seinä. Ikkunalaudalle haluaisin kukka-asetelman ja mahdollisesti teen tuohon etureinaan aidan.
Seuraava pienoishuone on jo kehitteillä. Toivottavasti sen tekemiseen ei mene näin tuhoton aika.:D

1 kommentti: