5.1.2009

Tervetuloa uuteen blogiini


Hei ja tervetuloa uuteen blogiini. Minä olen 23v äiti hämeestä ja harrastan kaikkea nukkekoteihin liittyvää. Täältä löytyy myös 3v apulainen, josta kyllä vielä tässä vaiheessa on enemmän haittaa kuin hyötyä.:D Työn alla tällä hetkellä kolme nukkekotia, joista yksi iso 1:12 kokoon rakennettu, yksi taasen 1:16 mobilia mallinen tuunattu versio, sekä täysin uusiksi rakennettu Lundby joka on uusin haasteeni. Välillä hurahdan myös rakentelemaan pienoishuoneita. Täytettä vailla on yksi neljä kerroksinen pikkukaappi, josta vasta yhdellä hyllyllä elämää.
Kuvassa vasemmalla nukkekotini keskeneräistä kylpyhuonetta.
Olen tällainen tuuliviiri. Välillä innostun kamalasti askartelemaan ja väkertelemään ja en pariin päivään muuta teekään, sitten saattaakin tulla pitkä tauko ettei löydy inspistä millään. Muutenkin tuntuu, että on hankala rakennella tällä luonnola pieniä esineitä, koska en ole KOSKAAN tyytyväinen luomuksiini ja masennun ihan tyystin.:D Ja tuntuu, että kaiken pitäisi toimia oikeasti ja näyttää aidolta. Olen vaativa ja sen vuoksi projektit aina hidastuu ja junnaa. Kuitenkin lopputulos aina jotain sutta ja sekundaa. Mutta josko joku löytäisi sivuiltani jotain uusia ideoita, joista saisi inspiraation luoda omaan nukkekotiinsa kaunista katseltavaa.:)
Nukkekoteilu on IHANA harrastus. Tähän kun jää koukkuun, niin pois pääsyä ei löydy.:)
Olen aikaisemmin kirjoittanut vuodatuksen sivuilla ja nyt kokeilun alla tämä bloggeri. Josko muutan majani sitten lopullisesti tänne? Se jää nähtäväksi.
T:Viola

2 kommenttia:

  1. HEI viola:o)
    Kiva päästä seuraamaan ikusta remonttiasi.
    Päivä per parkettilattia tyyliin ;o)

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja ;)
    Nyt sitten muistelet päivitellä, että saan ihastella enämpi :)

    VastaaPoista